TRABZON / ARSİN - Kuzguncuk Cemal Azmi Bey İlkokulu

Kuzguncuk Cemal Azmi Bey İlkokulu

Adres
KUZGUNCUK MAH. BÜLBÜL KÜME EVLERİ KUZGUNCUK CEMAL AZMI BEY ILKOKULU BLOK NO: 32 ARSİN / TRABZON
Vizyon
Öğrettiklerinde kendisi örnek teşkil eden, is birliği içinde çalışan ve çağa uyum sağlayan bir personel yapısına ulaşmış; Görev ve sorumluluklarını bilen, doğruları yaparken kendinden emin, insani değerleri benimseyen ve öğrenmeyi ilke edinen çağdaş öğrenci yapısına ulaşmış; Velinin öğrencisini göndermekten, öğrencinin bulunmaktan, personelin de çalışmaktan mutlu olduğu bir okul olmaktır.
Misyon
Özgüven sahibi, bilgiyi ve kendini yenileyen, görev ve sorumluluklarının bilincinde, çalışkan,hoşgörülü,ahlaklı, sosyal ve aktif, kendisi ve geçmişiyle barışık, ideali olan; insanları, doğayı, hayvanları seven; üst öğrenimlere hazır bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
2021 YILI BOCCE YILDIZLAR ERKEK TRABZON İL BİRİNCİLİĞİ VE YILDIZ KIZLAR İL ÜÇÜNCÜLÜĞÜ
Kalöriferli
Ulaşım
ihtiyaç olmadığından dolayı servis yoktur. Öğretmenlerimiz kendi araçlarıyla ulaşımı sağlamaktadır.
Yoktur.
il merkezine 25km, İlçe merkezine 6 km, Sahile 2km uzaklıktadır.