TRABZON / ARSİN - Kuzguncuk Cemal Azmi Bey İlkokulu

Ara

KIZILAY EKİBİ, ARSİN MİLLİ EĞİTİM VE ARSİN BELEDİYESİ İLE BERABER OKULUMUZU ZİYARETE GELEREK ÖĞRENCİLERİMİZE KIYAFET YARDIMINDA BULUNDULAR. KATKISI OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

Öğrencilerimize çevre bilinci aşılamak ve fidan dikimi konusunda bilgi edinmeleri için okul bahçemizde öğretmenleriyle beraber meyve fidanı ve gül dikimi gerçekleştirdik. Okulumuzu güzelleştirmenin yanında her sınıf diktikleri fidanları sahiplenerek sorumluluk duygusunu da kazanıyorlar.

Kas

CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN BAŞÖĞRETMEN OLDUĞU GÜN ÖĞRETMENLER GÜNÜ OLARAK KUTLANMAKTADIR. ÖĞRETMENLERİMİZ REHBERLİĞİNDE ÖĞRENCİLERİMİZİN SUNDUĞU ŞAHANE PROGRAMLA GÜNÜMÜZÜ MUTLU ETTİLER. MUTFAK HÜNERLERİNİ SERGİLEYEN VELİLERİMİZE VE  EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU, BAĞIMSIZLIK MÜCADELEMİZİN BAŞKOMUTANI GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü OKULUMUZDA DÜZENLEDİĞİMİZ PROGRAMLA SAYGI İLE ANDIK.

Kas

Serbest zamanlarda okulumuzda geleneksel çocuk oyunları oynatılıyor. Unutulmaya yüz tutmuş bu oyunları tekrar gün yüzüne çıkartarak çocuklarda bedensel gelişimin yanı sıra dayanışma, sosyalleşme, bilişsel gelişimlerine de katkı sağlanmaktadır.

Ara

"Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında öğrencilerimize bilgilendirme yapılıp, öğrencilerimizle beraber pano hazırlandı.

Kas

İlçe milli eğitim müdürü Yavuz ÜSTÜNDAĞ, İlçe jandarma komutanı Resul YILDIRIM ve trafik jandarma ekibi bugün okulumuzu  ziyeret etti. Trafik jandarma ekibi mobil trafik eğitim aracı ile  kurdukları eğitim alanında öğrencilerimize trafik kuralları konusunda uygulamalı eğitim verdi. Öğrencilerimiz  aktif katılımlarıyla eğlenerek öğrendiler. Ziyeretlerinden ve eğitimden olayı teşekkür ediyoruz.

Kas

Asırlar boyunca bu toprakları vatan edinen ve bağımsızlık uğruna ömürlerinden feragat edip bizlere miras bırakan vatansever tüm atalarımıza müteşekkiriz. Milli değerlerimize, dilimize, kültürümüze sahip çıkan, ilme her zamankinden fazla yönelen nesiller yetiştireceğiz. TÜRKİYE CUMHURİYETİ olarak adaletin, doğrunun hüküm sürdüğü nice asırları yaşayıp, dünyaya örnek olacağız.

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN.

Ekm

Gaziantep İslahiye de bulunan  Çınarlı ilköğretim okulu kardeş okulumuzdur. Geçirmiş olduğu deprem olayından dolayı ordaki öğrencilerimize küçükte olsa gönüllerini mutlu edebilmek için yardında bulunduk. Kendilerine geçmiş olsun dilyor ve her zaman yanlarında olduğumuzu belirtiyoruz.

Ekm

Emekli öğretmen aynı zamanda yazar Deniz ATAMAN tarafından okulumuz öğrencileri ile söyleşi gerçekleştirildi.Mavi - Yeşil Ve Mor Zifinalar şiir kitapları tanıtıldı. İmza töreni yapıldı.Sayın hocamıza teşekkür ediyoruz.

Ekm

ARSİN MİLLİ EĞİTİM TARAFINDAN DÜZENLENEN CUMHURİYET BAYRAMI SPOR ŞENLİKLERİNDE OKULUMUZ BOCCE VE FLOOR CURLİNG DALLARINDA DERECE YAPMIŞTIR. TÜM SPORCULARIMIZI KUTLUYORUM.

Haz

2022-2023 EĞTİM ÖĞRETİM YILINI BAŞARILI BİR ŞEKİLDE TAMAMLADIK. MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİMİZE YENİ HAYATARINDA BAŞARILAR DİLİYORUZ. ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÇALIŞANLARIMIZA SAĞLIKLI BİR TATİL GEÇİRMENELERİNİ DİLİYORUZ. İYİ TATİLLER SEVGİLİ ÇOCUKLAR

Haz

ANA SINIFIMIZIN YILSONU SERGİSİ , MEZUNİYET TÖRENİ VE BİRİNCİ SINIFIMIZIN OKUMA YAZMA BAYRAMI KUTLAMA TÖRENİNE KATKILARINDAN DOLAYI ÖĞRETMENLERİMİZİ , KATILIMLARINDAN DOLAYI VELİLERİMİZE VE

ÇOK DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.